NIEUWS UIT DE WIJK

SPONSORS

SOCIAL MEDIA

 

© 2010-2015 Laurina Lampie-Luigjes Alle rechten voorbehouden.

De verbouwing van Winkelcentrum Kerkelanden is inmiddels in volle gang

 

De verbouwing wordt gefaseerd uitgevoerd waarbij het winkelcentrum volledig door blijft functioneren, de verwachte oplevering is najaar 2017

Bekijk alle sponsors

 

De regels van het Zomerfeest Kerkelanden op een rijtje…

 

 

PARKEREN

 

U heeft toestemming van de wijkagent om uw voertuig vanaf de vrijdag, voor het Zomerfeest, vanaf 18.00 uur tot en met de zondag, na het Zomerfeest, tot 12.00 uur langs de stoep in de hofjes rondom het feestterrein te parkeren. Er zullen uitsluitend in die periode geen bekeuringen worden uitgeschreven. Er geldt in deze periode, tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 12.00 uur echter een parkeerverbod, aan beide zijden van de Kloosterlaan, tussen het gemaal en De Keet.

 

ALCOHOL

 

Wij schenken geen alcoholische dranken aan personen jonger dan 18 jaar. Hierop zal streng worden toegezien. Iedereen van 18 - 25 jaar dient zich, bij elke bestelling, te legitimeren en mag alleen voor zichzelf alcoholische drankjes bestellen. Het is uitsluitend aan de organisatie van het Zomerfeest Kerkelanden voorbehouden om drank te verkopen tijdens, en op het terrein van, het Zomerfeest. Het is niet toegestaan eigen drank of etenswaren mee te nemen en te nuttigen op het terras of in de tent. Wij schenken rode, witte wijn, rosé ad 1,5 consumptiemunt en bier, diverse soorten frisdranken en sapjes voor 1 consumptiemunt per drankje.

Jongeren tussen 18 en 25 jaar kunnen, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, een speciaal polsbandje kopen. Met dit polsbandje kunnen zij alcoholische dranken bestellen zonder verdere legitimatieplicht.

 

 

POLSBANDJES

 

De speciale ‘Zomerfeest Kerkelanden polsbandjes’ kosten € 4,00 per stuk. Met een polsbandje heeft men toegang tot alle attracties van het Zomerfeest en krijgt men bovendien een gratis zakje popcorn en een suikerspin.

 

 

EHBO

 

Het Rode Kruis is deze dag aanwezig met een aantal hulpverleners. Uiteraard hopen wij dat zij niet in actie hoeven komen en iedereen kan genieten van een mooie dag.

 

 

Eigen risico
 

De organisatie van het Zomerfeest Kerkelanden neemt alle maatregelen om het Zomerfeest voor iedereen veilig te laten verlopen. Wij vragen alle attractiehouders, standhouders en deelnemers dan ook hier alle aandacht aan te besteden, risico’s te vermijden en aanwijzingen van attractiebegeleiders, vrijwilligers of leden van de organisatie op te volgen. Wij wijzen u er echter op dat deelname aan het Zomerfeest Kerkelanden geheel op eigen risico is.

 

 

Aansprakelijkheid

 

De Stichting Vrienden Van Kerkelanden (S.V.V.K.) kan, als organisator van het Zomerfeest Kerkelanden, niet aansprakelijk worden gesteld voor vernieling, beschadiging of vermissing van eigendommen van attractiehouders, standhouders, deelnemers/bezoekers, attractiebegeleiders of vrijwilligers tijdens activiteiten of andere werkzaamheden van het Zomerfeest.

 

Schade S.V.V.K.

 

Indien deelnemers/bezoekers schade toebrengen aan eigendommen van Stichting Vrienden Van Kerkelanden of van mensen/organisaties die door S.V.V.K worden ingezet ten behoeve van het Zomerfeest dan zal S.V.V.K de schade verhalen op de veroorzaker van deze schade of zijn/haar ouders/verzorgers.

 

Overmacht

 

Stichting Vrienden Van Kerkelanden is gerechtigd om op ieder moment, wegens een dringende reden, het Zomerfeest Kerkelanden geheel of gedeeltelijk af te gelasten. Of er sprake is van een dringende reden zal worden bepaald door het bestuur van S.V.V.K. in samenwerking met politie, brandweer en/of Burgemeester en Wethouders van gemeente Hilversum.